52702
52702
52702
52702
52702

Ruski milijarder za 95 milijuna dolara kupio Trumpovu vilu

  • , 18.07.2008., 09:10
  • Autor:
  • komentara

Poznati njujorški građevinski investitor Donald Trump (62) prodao je svoju vilu u Palm Beachu na Floridi za 95 milijuna dolara (oko 59 milijuna eura) ruskom milijarderu Dmitriju Ribolovljevu.

 
 
 
 

Trump je, kako tvrdi, za vilu prvo tražio 125 milijuna dolara. "Uvjeren sam da je kupac sklopio apsolutno fantastičan posao. Vrijeme će pokazati da sam u pravu", komentirao je Trump, poznat po veličanstvenim stambenim i poslovnim kompleksima koje je izgradio na Manhattanu u New Yorku, ali i drugim američkim gradovima.

Trump je floridski posjed kupio 2004. za 41,35 milijuna dolara i raskošno ga renovirao. Vila sa zemljištem od 2,5 hektara ima jedan od najljepših pogleda na ocean na čitavoj floridskoj rivijeri.

Novom vlasniku cijena vjerojatno ne predstavlja nikakav problem. Prema najnovijem popisu najbogatijih na svijetu časopisa "Forbes", Ribolovljev je s imutkom procijenjenim na 12,9 milijardi dolara zauzeo 59. mjesto.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se