50541
50541
50541
50541
50541

Aleksandra opet gola u Playboyu!

  • , 25.06.2008., 19:10
  • Autor:
  • komentara

Kako je od ove godine pod intenzivnim i budnim povećalom javnosti, ne čudi činjenica da je Aleksandra ponovo dobila ponudu od Playboya da pokaže svoje nago tijelo u najljepšem i najizazovnijem izdanju.

 
 
 
 

Poznato je da Aleksandra voli pozirati i da nema predrasuda po pitanju golotinje. 

''Jednostavno volim pozirati kad znam da je iza fotoaparata dobar i kvalitetan fotograf. Zašto ne, za dvadeset godina ću uživati gledajući sebe u mladim danima. Tad ću se moći pogledati i prisjetiti tih trenutaka kad sam bila mlada i lijepa'', rekla je Aleksandra. 

Najljepše od svega je što će to ponovo učiniti fotograf Boris Štajduhar. Tako da straha nema. 

''Potpisala sam ugovor još prošli tjedan, a kad ću izaći ponovo u Playboy izdanju ? Pričekajte još malo, neka bude iznenađenje''.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se