62010
62010
62010
62010
62010

VIDEO: Seksi Sabina u Golim vijestima Red Carpeta

  • , 06.10.2008., 00:30
  • Autor:
  • komentara

21-godišnja Sabina Čedić nova je voditeljica Golih vijesti Red Carpeta. Vjerujemo da gledatelje najpopularnijeg showbiz magazina nije razočarala.

 
 
 
 
Sabina u Golim vijestima
Sabina u Golim vijestima

Iako je prije dogovora o angažmanu za novi posao izjavila kako je pomalo skeptična, svoj je zadatak u Red Carpetu obavila vrhunski.

Kako je Sabina djevojka poznata s naslovnica Playboya svoje je prve Gole vijesti 'odradila' u uniformi prave male slatke zečice.

Uostalom pogledajte... , a Red Carpet možete pogledati u našoj videoteci.

>> Gianna se skinula vodeći vijesti

>> Gole vijesti: Gianna skinula uniformu policajke

>> Upoznajte novu voditeljicu Golih vijesti

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se