81371
81371
81371
81371
81371

Džarovski: 'Imam sistem za klađenje u NLB ligi'

  • , 30.03.2009., 10:55
  • Autor:
  • komentara

Mutikaša i spletkaroš kakvog majka nije rodila, niti će ikada roditi - samo je jedan od forumskih komentara za najvećeg kralja nogometnih namještaljki bivše Jugoslavije. Nekadašnji nogometni sudac Velibor Džarkovski progovorio je o povezanosti kriza i sportskih namještaljki. Naravno što je kriza veća, spletkarima je lakše.

 
 
 
 
Intervju s Veliborom Džarovskim
Intervju s Veliborom Džarovskim

Velibor Džarovski sam sebe naziva kraljem nogometne mafije i ne ustručava se otvoreno govoriti o sportskim rezultatima koje je potkupljivanjem igrača, ili nekim drugim kanalima namjestio. Njegov najveći namješteni rezultat o kojem se priča da je namjestio jest 134:1, a u rukometu također nevjerojatnih 0:0!

Velibor je ugostio novinarku Red Carpeta u Skopju gdje danas živi i gdje je objasnio kako su krizna vremena idealna za namještanje svega u čemu se može natjecati i što 'narod voli gledati', od nogometnih utakmica do finala Eurosonga, a usput je odao i neke finese kako na sportskoj kladionici zaraditi na američkoj NLB ligi.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se