106819
106819
106819
106819
106819

Dolores Lambaša progovorila za Novu TV!

  • , 29.11.2009., 10:23
  • Autor:
  • komentara

Ove nedjelje Red Carpet donosi veliki ekskluzivni, 20-minutni intervju s Dolores Lambašom.

 
 
 
 

Kako Dolores Lambaša komentira skandale koji su se zaredali od prvog trenutka njene veze s Josipom Radeljakom, što ju je privuklo Dikanu, je li istina da je Kerum bio s njima na nedavnom odmoru u planinama, samo su neka od pitanja koja će Daniel Delale osobno postaviti poznatoj glumici.

U velikom intervju i otvorenom razgovoru Dolores će po prvi puta otkriti prirodu svog odnosa s odabranikom svoga srca, priželjkuje li djecu, te što misli o Laninoj medijskoj eksponiranosti. Gledatelji imaju priliku iz prve ruke saznati zašto je Dolores izbrisala blog u kojem je pisala o Vlatki Pokos i ostalima koji su joj stali na put te da li je to ustvari bila Dikanova želja.

>> Lambaša: Vlatki od srca želim da ode u zatvor

Čemu uopće sukob Dolores – Vlatka, gledateljima će možda biti jasnije ove nedjelje nakon velikog intervjua koji će Dolores dati samo za showbiz magazin Nove TV.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se