125385
125385
125385
125385
125385

VIDEO: Seks na suho Miley Cyrus i Adama Shankmana

  • , 13.05.2010., 10:32
  • Autor:
  • komentara

Procurio je video tulumarenja glumačke zvjezdice Miley Cyrus. Mlada, rasplesana i problematična Miley najviše je od svih plesova očarana daggeringom – zabranjenim plesom Jamajke, koji se sudeći po snimkama nije samo proširio po srednjoj i Latinskoj Americi, već i u dobrostojećim holivudskim krugovima.

 
 
 
 

Jedva punoljetna glumica tako u ritmu glazbe simulira seksualni odnos s četrdeset četverogodišnjim Adamom Shankmanom. Znali smo da je ples posebni trenutak intimnog zbližavanja žene i muškarca, ali što se daggeringa tiče i dalje se držimo vlastite definicije da je tu samo u pitanju seks na suho.

U slučaju Miley Cyrus je bio i vatren i strastven, a Shankman je poslije žestokog nabijanja njene stražnjice na svoje slabine na šanku, vjerojatno morao zatražiti malo leda.

>> VIDEO: U daggering zanosu slomili stol pod sobom

>> VIDEO: Daggering - seks na 'suho'!

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se