165086
165086
165086
165086
165086

Bez čega ne može Branka Bebić Krstulović?

  • , 05.03.2011., 19:54
  • Autor:
  • komentara

Tko je među prvima kupio tablet računalo? O kojim su digitalnim uređajima ovisni poznati Hrvati? Moderna tehnologija jednima je olakšala život, drugi jedva čekaju trenutak mira i tišine. Saznali smo po čemu najradije tipkaju zvijezde.

 
 
 
 

Roboti, leteće kamere, 3D prikazi, pametni telefoni, igraće konzole, tablet računala. Jednostavo nazvani Gadgeti- mali hi tech uređaji za zabavu ili posao. No o kojima su ovisni domaća poznata lica?

Branka Bebić Krstulović tvrdi da zbog posla mora ima imati Blakberry, dok je Mariji Borić 'najdalji doseg' mobitel.

Znam točno šta se događa na tržištu uzimao sam i dobre mobitele i stvari, ali uvijek mi ih uzme sin', izjavio je Goran Grgić.

Političari su pronašli izvrstan način da dopru do birača. Davorko Vidović piše Blog, jedan je od aktivnijih političara na Facebooku, a također prati i novosti na tržištu.Ima Iphone 'trojku', a vjeruje kako je prvi u Saboru koji je nabavio i Ipad.

Prema istraživanjima svjetske baze za praćenje tržišta mobitela do polovice iduće godine koristit će se 6 milijardi mobitela. Što znači gotovo jedan uređaj po stanovniku.

'Svake dvije godine moram zamijeniti uređaj jer ne može podnijeti teret mog telefoniranja', tvrdi Marija Petir.

Matija Vujica pak čeka da skupi dovoljno bodova telefoniranjem što joj se događa od ugovora do ugovora i onda dobije neki od najnovijih modela mobitela.

kada je riječ o kućnim računalima situacije je nešto drukčija, pogledajte cijeli prilog Scene i saznajte!

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se