208871
208871
208871
208871
208871

Najdeblja žena na svijetu seksa se šest puta dnevno!

  • , 09.12.2011., 19:23
  • Autor:
  • komentara

Pauline Potter ima čak 330 kilograma,a njen muž Alex samo 64, no u njihovom slučaju veličina definitivno nije bitna.

 
 
 
 

Njena debljina spasila im je brak. Naime, Alex je prije tri godine odlučio ostaviti Paulinu. Međutim, vratio se svojoj velikoj ljubavi kada je vidio da je ona nabacila još 128 kilograma poslije njihovog razvoda.

'Najveće greška u mom životu je što sam ju pustio da ode i što je morala postati najdeblja žena na svijetu da shvatim koliko ju  volim. Bez obzira što drugi misle, Pauline je odlična u krevetu. Bolja je od ijedne druge žene s kojom sam ikad spavao. Prvi dan kada smo se pomirili, vodili smo ljubav šest puta', pohvalio se Alex.
'Naš je seks jako opasan. Krevet može puknuti i možemo nastradati' , dodaje Alex.

Bez obzira što je svom mužu najbolja, Paulina je ipak odlučila malo smršaviti. Za početak će skinuti sto kilograma tako da može hodati, prenose britanski mediji.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se