221214
221214
221214
221214
221214

Nagnula se i pokazala previše?

  • , 29.02.2012., 15:07
  • Autor:
  • komentara

Ella Dvornik je na YouTube postavila tutorial u kojem objašnjava kako ispravno poderati najlonke za punk look, no slučajno je otkrila i više nego što je htjela!

 
 
 
 

'Bok! Evo svima jako kratki i brzi tutorial kako podrapati najlonke. Uzela sam za demonstraciju ove ružne neke. Dakle prvi korak je da obučete najlonke na sebe, a drugo što vam treba je ovakav jedan nož za rezanje kruha, i u biti možete početi', objasnila je 20-godišnja Ella Dvornik u uvodu u svoj tutorial.

Ella se zatim bacila na posao, demonstriravši kako ispravno poderati najlonke za punk look, no tijekom demonstracije je pokazala i više nego što je htjela, davši svima koji su dovoljno zainteresirani pogledati dotični tutorial i vrlo dobar pogled na njezine grudi koje su joj 'izvirile' iz dekoltirane haljine tijekom prezentacije.

>> Ella Dvornik 'zapela' u srednjem vijeku

A kako je sama napisala kao komentar video tutoriala, dotična metoda se može primijeniti za čak još tri stvari, na tajice, traperice, te da bi - iživcirali svoje roditelje.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se