96886
96886
96886
96886
96886

Mirna Berend intervjuira poznate u IN magazinu

  • , 28.08.2009., 14:31
  • Autor:
  • komentara

U nizu brojnih novosti koje će Nova TV ponuditi u jesenskoj shemi osvježenje očekuje i njihovu dnevnu emisiju IN magazin. Najbolje dočekana povratnica na male ekrane Mirna Berend, koju smo dosad gledali u ulozi komentatorice tjednih događaja, od jeseni će u IN magazinu imati rubriku intervju tjedna.

 
 
 
 

Kao što smo dosad navikli, Mirnu ćemo i dalje gledati četvrtkom, no ovog puta u studiju će imati i atraktivnog sugovornika. Umjesto da odgovara na pitanja, Mirna će ovog puta ispitivati goste, a kako je najavila, sprema prava iznenađenja.

Iako još nije spremna otkriti o kome se radi, za IN magazin će između ostalih govoriti i jedna poznata ličnost koja nikada ne daje intervjue. Gledatelje tako očekuje prava ekskluzivna, koja će do emitiranja ostati tajna, ali i još niz novosti koje je redakcija IN magazina pripremila za jesen.

'Riječ je o klasičnim intervjuima 'jedan na jedan' i dogovor je da će trajati točno onoliko koliko će razgovor biti zanimljiv. Ne želim se vremenski ograničiti i terorizirati gledatelje pukim popunjavanjem minutaže. Svi mi širimo svoje granice i testiramo svoje mogućnosti, a ja sam uvijek bila spremna na izazove. Sve što sam radila zahtijevalo je moj potpuni angažman, a tako će biti i u buduće.', objasnila je Mirna svoj jesenski angažman.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se