98754
98754
98754
98754
98754

Marija Karan: S Franom Lasićem se zabavljam, ljubavi nema!

  • , 15.09.2009., 16:00
  • Autor:
  • komentara

Donedavno hrvatskoj javnosti potpuno nepoznata srpska glumica, demantirala je vezu s našim plejbojem Franom Lasićem.

 
 
 
 

Kakva god istina bila, Mariji Karan nije loše došlo malo neočekivanog publiciteta u hrvatskim medijima. O njoj se još uvijek govori kao o nasljednici Dolores Lambaše u krilu Frane Lasića, iako oboje oštro opovrgavaju bilo kakve međusobne intimnosti.

'Malo sam se iznenadila koliko su mediji napuhali vijest o mojem boravku na jahti Frane Lasića. On je moj dugogodišnji prijatelj i kad sam u Hrvatskoj uvijek se sretnemo. S njim je uvijek dobra zabava, a o nekoj ljubavi nema niti riječi', izjavila je Marija za magazin Blic.

>> Frano Lasić ljutit zbog glasina o vezi sa srpskim modelom

Inače, dok ne izaziva kontroverzija po hrvatskoj obali, Marija Karan živi na relaciji London - Los Angeles, gdje, kako kaže, razmatra razne glumačke ponude. Trenutačno radi na filmu 'Sevdah za Karima', redatelja Jasnima Durakovića, koji se proslavio s 'Nafakom'. Marija Karan prvu je ozbiljniju ulogu imala u poznatoj srpskoj komediji 'Kad porastem bit ću Kengur'.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se