118236
118236
118236
118236
118236

Farma od 0 do 24 na B.netu

  • , 16.03.2010., 17:46
  • Autor:
  • komentara

Treću sezonu Farme od 0-24 h osim na live streamu na službenim stranicama Nove TV (www.novatv.hr/farma), gledatelji će moći pratiti i na posebnom kanalu 'Farma uživo' na B.netu.

 
 
 
 

Najuspješniji i najgledaniji hrvatski reality show 'Farma' Nove TV ove će se sezone odvijati pod generalnim pokroviteljstvom B.neta. 'Farma' će na Novoj TV biti emitirana od ponedjeljka do četvrtka u udarnom večernjem terminu u 21 sat i Farma uživo petkom u 20 sati.

Korisnici B.netove kabelske televizije moći će događanja na Farmi pratiti tijekom sva 24 sata dnevno putem posebnog TV programa. Taj poseban program koji će cijeloga dana prenositi zbivanja na Farmi bit će na raspolaganju isključivo korisnicima B.neta i to u okviru Osnovnog paketa bez ikakve dodatne naknade.

Više od stotinu tisuća korisnika B.netove kabelske televizije širom Hrvatske moći će od nedjelje pronaći kanal 'Farma 0-24' na svojim televizijskim prijamnicima. Live stream može se pratiti putem službenih stranica Nove TV od nedjelje 21. ožujka nakon uvodne emisije Farma.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se