54214
54214
54214
54214
54214

Dolores Lambaša: 'S Franom sam zbog seksa'

  • , 04.08.2008., 13:27
  • Autor:
  • komentara

Dolores Lambaša i Frano Lasić u Umagu se pripremaju za snimanje filma 'Poštar' u kojem će prvi puta glumiti zajedno, a u hotelu u kojem ljetuju posjetila ih je ekipa Red Carpeta.

 
 
 
 
Frano: 'Dolores me privlači kao magnet'
Frano: 'Dolores me privlači kao magnet'

U posljednjih godinu dana mediji su ovaj glumački par nekoliko puta zaručili, vjenčali i rastavili, a istina o njihovoj vezi zapravo je još složenija.

'Ja i Frano smo napravili dogovor da će vjenčanje biti ukoliko me zaruči 27 puta ove godine, jer ja imam 27 godina. Mora mi donijeti 27 prstenova i svi moraju biti s Tajlanda. 

Za zada ih imam četiri, ljeto je pri kraju, godina dana brzo prolazi. Vidjet ćemo koliko će se Frano potruditi. 

U slučaju da ih ne nabavi 27, sljedeće će godine dobiti novu šansu, ali onda mora pribaviti 28 prstenova', ispričala je Dolores koja je Red Carpetu otkrila kako je s Franom u vezi 'zbog seksa'. 

Cijeli razgovor s Franom i Dolores pogledajte u priloženim videu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se