54214
54214
54214
54214
54214

Dolores Lambaša: 'S Franom sam zbog seksa'

  • , 04.08.2008., 13:27
  • Autor:
  • komentara

Dolores Lambaša i Frano Lasić u Umagu se pripremaju za snimanje filma 'Poštar' u kojem će prvi puta glumiti zajedno, a u hotelu u kojem ljetuju posjetila ih je ekipa Red Carpeta.

 
 
 
 
 
Frano: 'Dolores me privlači kao magnet'
Frano: 'Dolores me privlači kao magnet'

U posljednjih godinu dana mediji su ovaj glumački par nekoliko puta zaručili, vjenčali i rastavili, a istina o njihovoj vezi zapravo je još složenija.

'Ja i Frano smo napravili dogovor da će vjenčanje biti ukoliko me zaruči 27 puta ove godine, jer ja imam 27 godina. Mora mi donijeti 27 prstenova i svi moraju biti s Tajlanda. 

Za zada ih imam četiri, ljeto je pri kraju, godina dana brzo prolazi. Vidjet ćemo koliko će se Frano potruditi. 

U slučaju da ih ne nabavi 27, sljedeće će godine dobiti novu šansu, ali onda mora pribaviti 28 prstenova', ispričala je Dolores koja je Red Carpetu otkrila kako je s Franom u vezi 'zbog seksa'. 

Cijeli razgovor s Franom i Dolores pogledajte u priloženim videu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se