Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Darren Aronofsky ga natjerao

6000 kalorija! Hugh Jackman jede kao 'životinja' za ulogu Wolverinea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog uloge Wolverinea u idućem nastavku X-Mena glumac Hugh Jackman jede nevjerojatnih 6000 kalorija dnevno!

Redatelj novog nastavka 'X-Mena', Darren Aronofsky, smatra da bi Hugh Jackman u novom filmu trebao izgledati izgledati kraći, zdepasti i mišičaviji, tako da je glumac morao pristati na novi režim hranjenja koji od njega zahtijeva da na dnevnoj bazi u tijelo unese nevjerojatnih šest tisuća kalorija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pripremite se Mislite da su cijene hrane otišle u nebo? Zbog ovog razloga ona će i dalje poskupljivati Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili

Samo usporedbe radi i da bi vam dočarali o kojoj se količini hrane radi, žene bi svaki dan optimalno trebale u svoje tijelo unijeti 1940 kalorija, dok bi muškarci morali optimalno unijeti 2550 kalorija dnevno. Nevjerojatnih 6000 kalorija koje High Jackman svaki dan unosi je otprilike jednako 12 velikih cheeseburgera, 76 tvrdo kuhanih jaja, 109 palačinki ili četiri velike porcije kokica u kinu!

>> VIDEO: Shane Warne loptom pogodio Hugha Jackmana u prepone

'Darren mi je rekao kako sam u posljednjem nastavku izgledao super, ali isto tako visok te da sam sličio na Clinta Eastwooda, a takav se izgled prema njegovom mišljenju ne može vezati za lik Wolverinea. On je nabijen i mišičav i vrlo moćan. Kada sam prvi put počeo snimati Wolverinea razmišljao sam o Mikeu Tysonu. On je znatno niši od svojih protivnika, a snagom mišića obori ih za trenutak. Bulldog bi bio odlična usporedba. To mi je sada cilj, nadam se samo da neću dobiti srčani udar', izjavio je šaljivo Jackman.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene