VIDEO Vatromet erotike: Najbolje brazilske guze!

  • , 24.02.2010., 11:19
  • Autor:
  • komentara

Ove godine čuveni brazilski karneval u Rio de Janeiru je trajao četiri dana, od 13. do 16. veljače, a nakon što je završio, Internet su preplavili video klipovi savršenih tijela i guza brazilskih plesačica koje su sudjelovale u karnevalskim povorkama.

 
 
 
 

Karneval je najveći i najspektakularniji praznik u Brazilu, a održava se svake godine 40 dana prije Uskrsa. Vjeruje se da praznik vuče svoje korijene iz poganskog, starorimskog praznika koji se slavio u čast bogu Saturnu.

Karneval je s vremenom postao događaj nevjerojatnih razmjera, tijekom kojeg čitava zemlja doslovno stane i sva energija se posvećuje slavlju koje traje bez prestanka dan i noć. Tijekom karnevala u Brazilu se popije 80 posto godišnje potrošnje piva, a 70 posto turista koji posjete zemlju svake godine, učine to baš tijekom karnevala.

A sada, nakon što je karneval završio, Internet su preplavili video klipovi i slike brazilskih plesačica savršenih tijela koje su sudjelovale u šarenim povorkama, na kojima se može jasno vidjeti zašto Brazilke svrstavaju među najljepše, najprivlačnije i najerotičnije žene svijeta…   

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se