Savjeti za bolje oralno zadovoljavanje žena

  • , 12.09.2008., 12:41
  • Autor:
  • komentara

Popravite svoje oralne sposobnosti pomoću savjeta iz ženskih usta.

 
 
 
 

Greške što ih muškarci čine prilikom oralnog zadovoljavanja
 
Mnogi muškarci misle da su vješti u oralnim sposobnostima zadovoljavanja, a zapravo o svemu tamo dolje nemaju blage veze! Dajemo vam nekoliko savjeta iz pera Paula Joanndiesa, što ih je zapisao u knjizi Idemo leći. Riječ je o opaskama koje dolaze iz prve ruke, dakle iz ženskih usta. 


Prva greška: Kod oralnog zadovoljavanja usredotoćavaju se
samo na klitoris, a na ostale površine oko njega zaboravljaju.

 
Žene savjetuju da ližite oko klitorisa, imate na raspolaganju i stidne usne, međicu i još brojne druge točke genitalija koje pružaju užitak. Direktno po njemu ližite tek onda kada bude doista uzbuđena, a i tada tek povremeno jer je taj gumbić vrlo osjetljiv i mnoge žene ne podnose neposredno nadraživanje. 


Druga greška: Loš ritam i bockanje muške brade. 

Muškarac mora uhvatiti dobar ritam i ne sisati i lizati samo po vršku klitorisa. Osim toga osjećaj može biti izuzetno neugodan ako njegova brada bode. WC-i, bockave dlake i nježna područja genitalija su naime jako loša kombinacija. 


Treće: Nakon orgazma prestanite 

Mnogi muškarci unatoč tome što ih žena moli i kumi neka prestanu s lizanjem kada dožive orgazam, tvdoglavo ustraju i ustraju. To nije baš uzbudljivo, iako vam se čini da joj to nevjerojatno paše i odbija vas jer ne želi doživjeti još jedan orgazam. Ali nije tako. Klitoris nakon orgazma ili čak još prije postaje vrlo osjetljiv, tako osjetljiv da bilo kakvo dodirivanje ili nadraživanje jako škaklja. Dakle, kada vas moli da se zaustavite, poslušajte je i učinite to. 


Četvrto: Pomozite si prstima 

Ako se vaš jezičak umori, pomozite si prstima. Žene za vrijeme oralnog zadovoljavanja obožavaju i poneki prst ili dva u vagini. Ne samo da će vam to omogućiti kratak predah, nego ćete pojačavati njeno uzbuđenje, jer će još brže htjeti opet osjetiti vaš jezičak u/na svom međunožju. 


Peto: čokoladna cesta 

Mnoge žene tvrde da je osjećaj kada joj muškarac za vrijeme oralnog zadovoljavanja umetne prst u anus eksplozivan. Pokušajte i vi, ali uzmite u obzir da to ne godi svakoj ženi, pa ako vidite da njeno tijelo ne reagira dobro na analno zadovoljavanje, radije odustanite, jer biste mogli postići upravo suprotan učinak od željenog. 

Više na sexation.info

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se