Igrice kojima možete obogatiti svoj seksualni život!

  • , 06.07.2008., 15:50
  • Autor:
  • komentara

Unesite u vaš odnos malo zabave uz pomoć zanimljivih seksualnih igrica. I bez seksualnih pomagala moguće je rutinski seks u spavaćoj sobi učiniti raznolikijim. Pitate se kako?

 
 
 
 

Sjetite se igrica, što ste ih možda igrali u osnovnoj školi, kao što su Boca istine, Twister, Istina ili kazna… Uz malo dorade upravo te igrice mogu u vaš spolni život unjeti puno zabave. A osim toga, igrice su odličan način za komuniciranje s partnerom i dobar izgovor za širenje vaših spolnih horizonta.

Evo nekoliko igrica, koje možete igrati, a možete i sami izmisliti poneku:


Istina ili kazna

Što god vaš partner izabere - istinu ili kaznu, svakako će biti vrlo zanimljivo. Igricu igrate tako da partneru postavite pitanje. Ako na njega ne želi odgovoriti, postavite mu kaznu koju mora izvesti - a mašta nema granica, zar ne? No prije nego što krenete igrati tu igricu, radije unaprijed postavite granice zapitkivanja i tako vaše prošlosti ostavite na miru. Valjda ne želite s nekom sočnom izjavom pokvariti vaš odnos i možda u njega unijeti nepotrebnu ljubomoru? Izazov neka bude seksualno nečuven. Izazovite ga/ju da učini nešto što možda zbog ponosa nikada i niti pod kojim uvjetom ne bi učinio/la. Vidjet ćete do kuda je spreman/a ići zbog svoje sklonosti prema nadmetanju.

Abeceda

Kod ove igrice muškarac s vrhom jezika piše riječi na njen klitoris, a žena na njegov penis ili testise. Zadatak onoga po kome se piše na uzbuđujući način je pogoditi što ste napisali na njegovo najintimnije područje. Pri tome neka oči budu zatvorene, a za dodatnu uzbudljivost oči svoh partnera možete čak povezati nekom maramom.

Boca istine

Sjećate li se igre Boca istine još iz djetinjstva, kada ste je igrali sa djecom iz škole, s prijateljima? Jasno da ste tada bili ustreptali prije ljubljenja, no ovoga puta vas čeka malo uzbudljivija igra. Trebate bocu, olovku i veliki list papira. Na njega nacrtajte krug, koji neka bude približno dva puta veći od boce. Podijelite ga na 6 dijelova, pa u njih upišite razne seksi zahtjeve kojima mogu udovoljiti i muško i žensko (ljubljenje genitalija, nešto po izboru partnera, erotska masaža). Nemojte se bojati zavrtjeti bocu, jer bilo koji zadatak što ćete ga morati obaviti, povezan je s vašim partnerom. Kao dodatak vaše događanje snimite za kasnije gledanje.

Pornići

Vrlo jednostavno. Zajedno pogledajte neki erotski film, najbolje da bude konkretan pornić. Odaberite najbolje scene i pokušajte ih odglumiti sa svojim partnerom. Ako želite još malo više divljine, vašu kopiju originala možete snimiti s kamerom.

Seksi twister

Sjećate li se Twistera i svih onih čudnih položaja u koje ste se morali postaviti kako bi pobijedili ostale natjecatelje? Lijeva ruka na žuto, desna noga na crveno… Sada zamislite da istu igricu igrate sa svojim/om partnerom/icom potpuno goli. Sve što vam je potrebno je podloga Twistera i Adamov i Evin kostim. Zatim zavrtite strelicu te postavite ruku odnosno nogu tamo, kamo pokaže. Za još malo više uzbuđenja zbunite vašeg partnera/icu s lizanjem, ljubljenjem, škakljanjem. Zadnji koji ostane na podlozi je pobjednik ove seksi igre. Umjesto da započnete igru svučeni, pretvorite je u striptiz Twister. Svako okretanje strelice znači da se morate riješiti komada odjeće prije nego što zauzmete novi položaj.

Do gola

Ova vam igrica najvjerojatnije nije poznata. A ide ovako. Trebate radio ili televiziju, gdje uključite jedan od glazbenih programa. S parterom naizmjence pogađajte tko će biti izvođač sljedeće pjesme. Ako partner smatra da će to biti žensko, a pokaže se da je muško, mora svući komad odjeće. Ako pogodi, morate ga svući vi. U slučaju da nastupi grupa, oboje odbacujete komad odjeće. Da stvar ne bi predugo trajala, možete prekopčavati između glazbenih programa i postaja na radiju. Onaj tko prvi ostane bez odjeće, poražen je. Igru možete nastaviti s kaznama. Umjesto komada odjeće dakle recite neka vam pokaže kako bi vas zaveo/la, ili neka se pred vama samozadovoljava…

Igrice su vrlo prikladne također ako imate novog partnera s kojim još niste otkrivali različite plodove strasti vaših tijela. Tako malo možete opustiti atmosferu, a uz to se još nevjerojatno uzbuditi i zabaviti. Jamčimo vam nezaboravna sjećanja.

Više na sexation.info

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se