251100
251100
251100
251100
251100

Viteška priča za velike i male!

  • , 14.09.2012., 20:44
  • Autor:
  • komentara

Kazalište Mala scena dramom, „Život je san – Viteška priča – epizoda šesta“ nastavlja svoj ciklus viteških priča, predstava za mladu publiku koje kroz klasike problematiziraju položaj djece i mladih u suvremenom društvu.

 
 
 
 

Najnoviju dramu „Život je san“ kazalište Mala scena naručilo je od suvremenog hrvatskog dramatičara Darka Lukića koji je, inspiriran Calderonom, napisao novi komad o arhetipskom odnosu očeva i djece.

Predstava otvoreno zastupa pravo svakog djeteta na roditelje, obitelj, na društvo koje će poticati mlade u razvoju i omogućiti ostvarivanje njihovih osobnosti. Predstava zastupa i cijelu generaciju mladih koja bi morala zauzeti mjesta u društvu koja im po znanju i sposobnosti pripada.

>> Predstava podijelila publiku - jedni ZA, drugi PROTIV!

>> 'Mala scena' gostovala u Japanu!

U predstavi igraju mladi glumci Silvio Vovk, Anja Đurinović i Mia Anočić-Valentić uz Zorana Gogića, glumca kazališta Gavella. Scenografkinja je Dinka Jeričević, kostimografkinja Mirjana Zagorec, oblikovateljica svjetla Željka Šaravanja, fotografkinja Ana Šesto, a predstavu je producirala Vitomira Lončar.

Praizvedba ove nove predstave Male scene za mlade i odrasle od 9 godina naviše održat će se u četvrtak, 20. rujna u 20 sati, a pretpremijera će biti u srijedu, 19. rujna također u 20 sati.
Reprize su na rasporedu 22. rujna te 6., 13. i 20 listopada u 20 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se