251072
251072
251072
251072
251072

Kakva linija samo mjesec dana nakon poroda!

  • , 14.09.2012., 17:46
  • Autor:
  • komentara

Njezina trudnoća i skrivanje oca djeteta punilo je naslovnice, a sada, samo mjesec dana nakon poroda, odlučila je progovoriti o svemu.

 
 
 
 

Katarina Rautek, pjevačica ET-a, samo mjesec dana nakon rođenja sinčića Dominika je pred kamerama In magazina progovorila o najuzbudljivijem razdoblju svojeg života.

'Nisam ja ni previse dobila u trudnoći, nekih 12-13 kg, jer je on rođen sa 4 kg i to se kad se zbroji ostao je malo trbuh koji se povuko', objašnjava Katarina. Iako porod nije prošao glatko, Dominik je stigao zdrav na svijet.

'Po noći je dosta aktivan, voli jaku buku , voli biti među ljudima, muziku, samo da ne bude sam. Stvarno sve razumije i ja sam se jednostavno zaljubila prvi put u životu onako najviše na svijetu. Možda sad pričam nebuloze ali to je samo zato jer sam očarana s njim', priča pjevačica E.T.-a.

>> 'Bilo je stravično, babice su mi spasile život'

>> 'Djetetu ću pjevati cajke!'

Pjevačica je otkrila kako će biti samohrana majka, a priznala je da je to teška odluka. 'Treba biti vrlo hrabar u tom. Makar ljudi to osuđuju zašto nećeš reći ime oca. No dijete ima oca i to je sad jedan drugi dio priče, ali ta odluka da se dijete rodi i da budeš samohrana majka to je nešto najteže, pogotovo u našoj državi danas. Ja tek sad vidim koliko dijete košta. Znači to je jako velik trošak i žena sa minimalcem ne može si to prokriti nikako. To je prestrašno i zato u državi nema dijece. Sve ostalo je hrabrost majke i svaka čast onoj koja je tako odlučila', tvrdi novopečena mama.

'Do sad sam imala jedan a ovo je sad moj novi život', zaključuje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se