12788
12788
12788
12788
12788

Učenici u školi snimali pornić

  • , 02.03.2007., 13:40
  • Autor:
  • komentara

Grupa srednjoškolaca u američkoj državi Tennessee otkrivena je dok su pod odmorom snimali pornić u učionici.

 
 
 
 

Četiri djevojke i dvojica mladića kažnjeni su nakon što ih je učiteljica drame zatekla u snimanju 'filma' u učionici škole Union County High. 

Wayne Goforth, koordinator nastavnog programa, izjavio je za  WATE-TV u Knoxvilleu da su djevojke zatečene samo u donjem rublju dok su mladići glumili kamermana i asistenta. 

Učiteljica drame 'upala' je u učionicu jer je bio njezin red za nadgledanje školskih prostorija tijekom odmora, rekao je Goforth. 

"Osobno mislim da učenici previše toga mogu vidjeti na televiziji. Vole oponašati sve što vide i ako gledaju takvu vrstu programa, naravno da će to pokušati i oponašati", dodao je. 

Učenici su suspendirani na nekoliko dana. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se