'Mojem malom sinu ne smeta što glumim u pornićima'

  • , 12.02.2008., 08:12
  • Autor:
  • komentara

Nakon šest mjeseci i skoro potrošene zalihe drva za grijanje, spas u zadnji čas za porno glumicu poznatu pod umjetničkim imenom Eržika, stigao je iz Zrenjanina. Eržika je dobila poziv na snimanje nastavka filma 'Avantura kroz Srbiju'.

 
 
 
 
Eržika Petrović
Eržika Petrović

Njezin ju suprug podržava u njezinoj karijeri i s njom je otišao na snimanje. 

- Nije mi teško kad gledam svoju suprugu s drugim glumcem, jer to je posao. Novaca trebamo, drva nemamo za cijelu zimu, snalazimo se kako i umijemo, kaže suprug Goran Petrović.

Zarada od ovog filma njihovoj će obitelji osigurati život do proljeća. Uz financijeske probleme ovaj par, nosi se s problemima i kritiziranjem okoline u Debeljači, malom mjestu u kojem žive.

- Moji roditelji ne pričaju sa mnom. Oni to nikako ne mogu prebolit, to što smo mi uradili. A što da radim?, pita se Eržebet Petrović ili popularnije Eržika.

Ipak, njihov desetogodišnji sin nema ništa protiv posla s kojim mu se roditelji bave. Čak je i pogledao nekoliko filmova, a volio bi, kaže, možda jednog dana i sam glumiti u pornićima. 

- Podržava nas i nema ništa protiv toga čime se mi bavimo. Možda će se jednog dana i on baviti time, kaže Eržika. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se