'Vruće' fotke Rebecce Loos

  • , 11.03.2008., 10:49
  • Autor:
  • komentara

Model Rebecca Loos, najpoznatija kao bivša ljubavnica Davida Beckhama, svijetu je odlučila pokazati svoju novu liniju koju je stekla u španjolskom izdanju reality showa 'Opstanak'.

 
 
 
 

Vidno mršavija nego prije, Rebecca je spremno objasnila kako je postigla zavidnu liniju. Za potrebe reality showa trij je dana sama plovila na splavu i lovila ribu. 

"Imala sam samo komad konopa i udicu. Morala sam loviti ribu, ubiti je golim rukama i pojesti sirovu. Izgubila sam prilično na kilaži i nakon toga uspjela održati postignuto", pohvalila se Rebecca. 

Nakon što je izgubila kilažu u rodnoj Španjolskoj, vratila se u London kako bi s producentima dogovorila detalje o novom chat showu, a planira i lansirati svoju kolekciju donjeg rublja. 

30-godišnja kći nizozemskog diplomata i Španjolke proslavila se 2003. nakon Beckhamova transfera iz Manchestera u madridski Real kada je postala njegova osobna asistentica. Njezin zadatak je bio 'pomoći' Becksu da se uklopi u madridsku elitu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se