Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uskoči u Shooster priču!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izaberi ovaj klasik i ponašaj se najneklasičnije moguće. Pleši tamo gdje svi sjede. Smij se onda kad su svi ozbiljni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SHOOSTER Timberland Radford - rođen je novi klasik Slika nije dostupna Svi bulje u Andrassy i Dečaka!

Partijaj do jutra. Spavaj do podne. Jaši električnog bika. Maši crvenom krpom razjarenom biku pred očima. Budi 'anti' sve. Treniraj nešto, recimo, boks. Izazovi nekoga, pozovi ga u ring. Dong! Evo, počinje prva runda. Radi ono što ti se radi. Ne radi ono što ti se ne radi. Budi kao Alex, izaberi svoje omiljene adidas Gazelle i baš te briga. Ona je izabrala crvene, ti možeš zelene, žute, roze. Kupi dva para pa nosi različite. Zašto ne?

Uskoči u Shooster priču i vidjet ćeš da je baš sve moguće. Je li vani dan, dok ovo čitaš? Reci prvoj osobi do sebe: "Laku noć!" Nije dan, mrak je? Reci onda: "Dobro jutro!" Radi po svom i uživaj u svakom trenutku. Šeći po gradu u novim Gazelicama ili ih stavi danas na prozor i čekaj da onaj lik s bradom stavi poklon u njih. Ops! Nemoj reći da nemaš Gazelice? Onda se vidimo u Shooster trgovini, tamo ćeš naći savršen par za sebe čak i ako si najneodlučnija osoba na svijetu. Jesi? Nije važno.

Izaberi ovaj klasik i ponašaj se najneklasičnije moguće. Pleši tamo gdje svi sjede. Smij se onda kad su svi ozbiljni. Pjevaj dok svi šute. Budi jednostavno TI. adidas Gazelle s nama su već desetljećima i ne misle biti ništa drugo i ništa manje, one su THE tenisice. Izaberi tenisice koje su drugo ime za – STAV!

Za najkreativnije smo pripremili i nagradni natječaj, a uskočiti možeš na https://www.shooster.hr/hr/natjecaj-gazelle/d189/ !

www.shooster.hr

Zagreb
Arena centar
City Center one West
City Center one East
Ilica 22
TC Cvjetni
King Cross
Westgate

Rijeka
Adamićeva 17
ZTC Rijeka

Split
Mall of Split
City center one
PTC Joker

Pula
Portarata 8

Koprivnica
Zrinski trg 5

Karlovac
Stjepana Radića 21

Varaždin
Trg slobode 2

Osijek
Kapucinska 35
PTC Portanova

Slavonski Brod
City Colosseum

Poreč
Zagrebačka 2

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene