Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U svijetu superheroja samo je jedan revolveraš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Matthew McConaughey i Idris Elba u avanturističkom kinohitu KULA TMINE!

Postoje i drugi svjetovi osim našeg. KULA TMINE Stephena Kinga, ambiciozna i kompleksna priča jednog od najpoznatijih književnih autora našeg vremena, stigla je u domaća kina. Posljednji viteški ratnik Roland Deschain (Idris Elba) nalazi se u vječitoj bitci s Walterom O'Dimom, također poznatim i pod imenom Čovjek u crnom (Matthew McConaughey), odlučan spriječiti ga u uništenju KULE TMINE koja u ravnoteži održava naš kompletan univerzum. Dok sudbina svjetova visi o tankoj niti, dobro i zlo sukobit će se u ultimativnoj bitci u kojoj jedino Roland može obraniti Kulu od Čovjeka u crnom.

Snimljena prema seriji epskih bestselera od čak osam knjiga kultnog Stephena Kinga, KULA TMINE objedinjuje nekoliko različitih žanrova, uključujući SF, horor i vestern. Film nije tipična adaptacija, već na neki način predstavlja novi i moderniji pogled na ovaj serijal. King je svojedobno kao utjecaje za ovaj serijal između ostalih naveo Gospodara prstenova te vestern Sergia Leonea Dobar, loš, zao. Uz Kinga produkciju filma potpisuju Ron Howard, Brian Grazer i Akiva Goldsman. Zanimljivo je da je projekt prvi započeo J. J. Abrams još 2007. g. a nastavio ga je Ron Howard 2010. g. da bi konačna verzija koja je sa pretprodukcijom započela 2015. g. ugledala svjetlo dana ovog ljeta s Howardom, ovaj put u ulozi producenta. Film je sa snimanjem započeo u travnju prošle godine u Južnoj Africi, a sniman je i na lokacijama u New Yorku.

Uz Matthewa McConaugheyja i Idrisa Elbu u ostalim ulogama KULE TMINE pojavljuju se Katheryn Winnick (serija Vikinzi), Jackie Earle Haley, Tom Taylor, Nicholas Hamilton i Dennis Haysbert, a film je režirao Nikolaj Arcel kojem je ovo prvi redateljski pothvat u Hollywoodu.

Sudeći prema kinonajavi, očekuje nas uistinu pravi avanturistički spektakl!

KULA TMINE sada u domaćim kinima!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene