Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Procurio e-mail

Na Wikileaksu otkriveno da i Papa nešto zna o izvanzemaljcima i da nam žele pomoći?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz ukradene elektronske pošte se može zaključiti kako ponešto o izvanzemaljskom životu znaju i u Vatikanu.

Tek što je u petak na Wikileaksu objavljena nova elektronska pošta koja je navodno otuđena Johnu Podesti, prvom čovjeku predsjedničke kampanje Hillary Clinton, zajednica koja vjeruje u postojanje izvanzemaljskog života se silno uzbudila zbog par rečenica koje je Podesti uputio Edgar D. Mitchell.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Daytonski misterij Iznad vojne baze već treći put u mjesec dana viđen NLO, ufolozi došli na svoje Slika nije dostupna Gdje su onda? NOVA STUDIJA Izvanzemaljce tražimo na krivom mjestu

Astronaut svemirske misije Apollo 14 je nedvosmisleno naveo da je svjestan postojanja izvanzemaljaca, ali je ujedno dao naslutiti da za našu braću u svemiru znaju i u Vatikanu.

"Naši nenasilni izvanzemaljci pomažu nam donijeti energiju nulte točke na Zemlju i neće tolerirati bilo kakve vojne sukobe, kako na Zemlji, tako i u svemiru", napisao je Mitchell (mail možete vidjeti ovdje), pa u jednom od narednih mailova spominuo kolegicu Terri Mansfield koja je je Podestu trebala informirati o tome što sve o 'alienima' znaju u Vatikanu (taj mail možete vidjeti ovdje). 

Mitchell se u pismima upućenim Podesti zapravo osvrnuo na opasnost rata u svemiru između Amerikanaca, Rusa i Kineza, dok je izvanzemaljce spomenuo kao nezaobilazne čimbenike u toj priči i faktor koji traži, tako se barem može zaključiti, mir.

Nažalost nije poznato što je i je li uopće Podesta odgovorio Mitchellu, ali svakako je u nastavku priče važno naglasiti da govorimo o dvije vrlo relevantne figure u američkom političkom i znanstvenom životu.

Podsjetimo, Edgar Dean Mitchell (umro je 4. veljače 2016.) je šesti čovjek koji je zakoračio na Mjesec, a za života je više puta otvoreno govorio o tome kako je uvjeren da brojni do danas viđeni NLO-i doista pripadaju posjetiteljima s drugih planeta.

Dapače, Michell je više puta optužio razne svjetske vlade da skrivaju istinu od čovječanstva, a jednaput je čak ustvrdio i to da su izvanzemaljci zaslužni što se Hladni rat nije pretvorio u Treći svjetski.

S druge strane, Podesta je svojedobno na Twitteru izrazio žaljenje što nije uspio učiniti više u vrijeme dok je služio kao stariji savjetnik predsjednika Baracka Obame, odnosno što eventualna saznanja o izvanzemaljskom životu nije uspio objelodaniti niti dok je bio predstojnik ureda Bijele kuće u vrijeme Billa Clintona.

Ipak, obećao je da se uz Hillary Clinton nastaviti boriti na otkrivanju istine, pa entuzijasti očekuju velike vijesti ukoliko Clinton doista postane američka predsjednica.

Podesta se o autentičnosti u petak objavljenih mailova nije izjašnjavao, ali je iz krugova bliskih Clinton rečeno da se vjeruje kako su elektronsku poštu ukrali ruski operativci koji žele pomoći Donaldu Trumpu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene