Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mi smo je napravili, vi joj dajete život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne propustite priliku za 30% popusta na Timberland i personalizaciju legendarnih žutih čizama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lakeville za nju, Tidelands za njega Stigle su nove Timberland brodarice Slika nije dostupna Timberland žuta čizma potvrdila kultni status

Nismo je napravili za crveni tepih, nismo je napravili za umjetničku inspiraciju niti za vlastitu identifikaciju. Samo smo htjeli napraviti čizme i na njima smo radili i radili i radili... Sve dok ih nismo napravili ne samo kako treba – već savršenima. Na vama je da odlučite za što su vam savršene. Mi smo ih napravili, vi im dajete život.

 Design Your Own promocija

Posebna pogodnost očekuje kupce već ovu subotu kada mogu personalizirati svoju obuću, dakle imati ekskluzivne čizme. Da ukrašavanje čizama bude što 'lakše' omogućit će vam i ekskluzivan vikend popust od 30% na cjelokupnu kolekciju. Samo trebate doći u Timberland shop u Centru Cvjetni i odlučiti želite li posebno dizajniranom kožnom privjesnicom svoje cipele učiniti unikatnima, pri čemu će im pomoći naš poznati street artist Modul. Ponosni vlasnici legendarnih Timberland žutih čizama mogu i više od toga - oni mogu dogovoriti i njihovo kompletno oslikavanje!

Sve kupce tijekom akcije počastit ćemo šampanjcem i zalogajčićima, a da bi sačuvali uspomenu na ovaj shopping mogu se fotkati u posebnoj foto kabini koju smo osigurali. Najkreativniju fotografiju sa žutim čizmama očekuje i nagrada od 1.000 kn za kupnju u Timberlandu.

Akcije Timberland Design Your Own odvijaju se na dva mjesta u različitim terminima: u Centru Cvjetni, 5. studenog od 10 do 18 sati, te u City Centru one West 12. studenog od 10 do 20 sati. Vidimo se svi na shopping druženjima, jer ove sezone nose se kvalitetne čizme vlastitog dizajna koje u navedenim terminima možete izabrati uz 30% popusta na cijelu kolekciju!

Timberland žuta čizma, od 1973. jedna i jedina, sa svakim novim korakom pronalazi nove namjene, nove kontekste, nove načine za izražavanje osobnosti. Jer Timberland žuta čizma se ne nosi: ona nosi vas, kroz dan, kroz aktivnosti, kroz odmor, kroz život. Ova dobrodržeća i savršeno vodonepropusna 43-godišnjakinja danas je prava ikona, nepogrešiva bez obzira kakvo vas vrijeme zateklo.

Autentičnost, ekološka održivost, neusporediva kvaliteta, trajnost, zaštita i vječni stil – sve je to kodirano u broju 10061, u ikoničkoj žutoj čizmi iz koje je nastao Timberland, danas vodeći svjetski outdoor brand. Ne sjedimo na lovorikama, jer naše čizme i sav naš asortiman stvoreni su za aktivan život: sa svakom novom kolekcijom donosimo inovacije u stilu i performansama, pomno pazeći na najstrože ekološke standarde, jer prirodu moramo čuvati kako bismo u njoj mogli uživati iz koraka u korak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene