Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DRŽAVA NUDI U KONCESIJU

Promjene na Visu: Bivši objekt JNA postaje hotel s četiri zvjezdice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar državne imovine Goran Marić poručio je da je to iskorak upravljanju državnom imovinom te skidanje predrasuda o zatvaranju otoka. Tzv. Češka vila dala bi se u koncesiju na do 50 godina, a država želi od toga zaraditi barem 84 miljuna kuna.

Nakon višegodišnjeg natezanja Vlada je odlučila ulagačima na međunarodnom natječaju ponuditi Češku vilu na otoku Visu.

Pročitajte i ovo Račun/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Velike cifre Među onima koji duguju Gradu Zagrebu i - Ministarstvo financija, pogledajte koliko su dužni Bandiću Prodaje se Češka vila (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vojarna bivše JNA Treba vam vila na moru? Država prodaje jednu, cijena – prava sitnica! Vaša može biti za 32,1 milijun kuna

Ministar Goran Marić poručio je da je to iskorak upravljanju državnom imovinom. Projekt predviđa obnovu i prenamjenu nekadašnjeg objekta JNA u hotel s najmanje četiri zvjezdice. Vila bi se dala u koncesiju na do 50 godina. A država time planira zaraditi najmanje 84 milijuna kuna. Neuspješno ju je pokušala prodati i Milanovićeva vlada.

"Ovime se konačno i nedvosmisleno skida presuda o zatvaranju otoka. Skida se i naslov o ideološkoj i prostornoj kripti... a to su otoci", rekao je Goran Marić, ministar državne imovine.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene