Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

UZROK JOŠ NEPOZNAT

VELIKI POŽAR U LUČKOM Vatrena buktinja progutala skladište tvrtke, vatrogasci cijelu noć na terenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitateljica iz Zagreba nam je poslala fotografije i kazala kako su se vatrogasci gotovo cijelu noć borili da ugase vatru u Lučkom.

Oko ponoći je u skladišnom prostoru tvrtke Top team plus u Hrastovićkoj 21 u Lučkom buknuo požar. Osnovna djelatnost te tvrtke je uvoz i veleprodaja školskog i uredskog pribora. Čitateljica nam je poslala fotografije i kazala kako su vatrogasci do ranih jutarnjih sati gasili požar.

Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!"

Iz gradskog Ureda za upravljanje hitnim situacijama potvrdili su da su noćas u 00:01 sat zaprimili dojavu od operativnog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o požaru u skladišnom prostoru veličine 40x15 m, u Lučkom, Hrastovićka 19.

Na mjesto intervencije izašlo je 18 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba s 5 vatrogasnih vozila te dežurni policijski službenici PUZ-a. Ozlijeđenih, srećom, nije bilo.

Iz JVP-a su nam potvrdili da je požar ugašen te kazali da je sada u tijeku raščišćavanje požarišta. O uzroku izbijanja vatre nisu htjeli nagađati već su kazali da će to biti poznato nakon što policija obavi očevid.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene