Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvijezde Nove TV

Dvije Ivane, dvije Petre i emisija Provjereno u utrci za Večernjakovu ružu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lica i emisije Nove TV našli su se među nominiranima u čak četiri kategorije prestižne nagrade Večernjakova ruža. Nagrada se dodjeljuje svake godine za najveća radijska i televizijska ostvarenja.

Problemi malih ljudi, priče koje se rijetko tko usudi ispričati njihova su nit vodilja. Svakog četvrtka u vaše domove donose nevjerojatne priče. Tim emisije Provjereno nominiran je za televizijsku emisiju godine.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Hrvoje Krešić IZBORI NA NOVOJ TV Nova TV gledateljima u izbornom danu priprema bogat program i prvu procjenu izbornog rezultata Sabina Tandara Knezović uskoro dodjela Neka Večernjakove ruže dođu u prave ruke: Podržite kandidate Nove TV

''2016. godine je bila jako uspješna godina rekla bih, nakon 10 godina sve je došlo na svoje, sve je sjelo na svoje, ali prvenstveno bi istaknula da ključnu ulogu u tome su imali hrabri sugovornici koji su odlučili istupiti u javnost'', izjavila je Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije ''Provjereno''.

Urednica vanjske politike Nove TV Ivana Petrović nominirana je za televizijsku osobu godine. Njezin su rad u 2016. godini, između ostalih, obilježili presude Karadžiću i Šešelju, vojni udar u Turskoj, Brexit, američki izbori i teroristički napadi u Nici i Bruxellesu.

'Glasati možete do utorka, 21. ožujka, a dodjela Večernjakove ruže održat će se u petak, 31. ožujka.' ''Auuuh. Teroristički napadi u Bruxellesu su mi bili definitivno najšokantniji jer smo mi krenuli u Haag i nismo ni znali da se to dogodilo, jer smo bili na putu kad se dogodio teroristički napad u Bruxellesu, i kad smo sletjeli u Amsterdam imali smo što vidjeti. Trebalo je hitno otići u Bruxelles, meni su izgubili prtljagu, sve je skupa kasnilo, nije bilo prijevoza, doista u jednom trenutku mi je došlo da bi sjela i plakala'', kaže Ivana Petrović urednica vanjske politike Nove TV.

Dvije Petre

U utrci za Večernjakovu ružu su i dvije Petre, zvijezde serije Zlatni dvori.

Petra Kraljev ulogom Nere zaradila je nominaciju za "Novo lice godine". ''Da sam imala sigurno jednu situaciju ko što je imala Nera da je bila ostavljena i s tim sam se uspjela poistovjestiti, to sam u potpunosti razumjela, ja mislim da je svaka žena bila barem jednom ostavljena od strane muškarca'', kaže Petra.

Vesela slavonka Kate, koju je u domove gledatelja uvela naša druga Petra, osvojila je srca mnogih. Kate, zapravo Petra, nominirana je za glumačko ostvarenje godine. Za ulogu snaše, priznaje, morala se udebljati više od 20 kilograma.

''Ja pogledam hranu i udebljam se, hah. Puno sam papala, uživala u tome, jela kad god sam htjela, što god sam htjela i bilo je stvarno jako lako'', objašnjava Petra Dugandžić

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene