Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašne ispovijesti žrtava

CIJELO SELO U STRAHU ''To se do sada nije događalo. Uznemireni smo, ne spavamo''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baki Anki Baljak iz Malog Obljaja dvojica razbojnika upala su u kuću i prijetili da će je ubiti.

Strašna ispovijest bake Anke Baljak, iz Malog Obljaja pokraj Gline. Dvojica razbojnika upala su joj u kuću u subotu ujutro i prijetili da će je ubiti. Odnijeli su joj svu ušteđevinu. Potresena baka sada je kod unuke. Međutim, ona nije jedina žrtva.

85-ogodišnja baka Anka jedva je izvukla živu glavu. Dvojica pljačkaša provalili su joj u kuću i lakše ozlijedili.

''Jedan tu, jedan ovdje, šuti, šuti i sikiricu i glavu dolje, imam tu rane dvije, šuti, osićemo ti glavu ako budeš vikala, onda kaže daj pušku, daj pare, daj zlato'', priča ona.

Zavezali su je, odveli u podrum, zaključali i opljačkali. ''Nije to bilo zeru, 2700 kuna, kaže evo para, evo para....'', kaže. Spasili su je susjedi, koji su je oslobodili, nakon pet sati patnje. ''Ovo je gore od rata'', dodaje. 

I Stanko i Ljubica imali su goste. Provalnik im je pokušao ući kroz prozor... No oni nisu jedini. Gospodinu Milanu također su ukrali 1600 kuna i razbili sve po kući.

Cijelo selo je u strahu. Na pitanje je li je strah gospođa Milena odgovara da je. ''Nije svejedno to se nije dešavalo do sada, uznemireni smo, ne možeš spavati'', kaže jedan od stanovnika.

''Mi samo čekamo vikendom, najviše, jer nas svaki vikend se nešto događa u selu, i po danu'', kaže gospođa Zorka.

Policijska ophodnja je pojačana.

''Od kraja rujna do 8. 10. na poručju mjesta Mali i Veliki Obljaj zabilježili smo 2 krađe, 3 teške krađe, provaljivanja, te jedno razbojništvo'', kaži u PU Sisačko-moslavačkoj.

A istraga ide u dobrom smjeru, hvale se iz policije i poručuju da bi se uskoro mogli otkriti počinitelji ovih kaznenih djela.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene