Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije u planu preuzimanje

Sperbank o Agrokoru: ''Unajmili smo stručnjake''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
A oko slučaja Agrokor oglasili su se i iz banke koja je toj tvrtki dala najviše zajmova. Drugi čovjek Sberbanke Maxim Poletaev poručuje kako im plan nije preuzimanje tvrtke.

Kao i drugi vjerovnici, reako je prvi zamjenik predsjednika Uprave Sberbank Maxim Peletaev za Bloomberg, pripremaju tromjesečni plan likvidnosti koji bi trebao biti odobren do utorka.

Pročitajte i ovo Isplata zarade - 2 Upisalo se 45.000 građana Ulagači došli na svoje: Počinje isplata zarade od državnih obveznica Ivan Turudić Vrući krumpir DORH je ponovno sklon skupim stranim vještacima. Dnevnik Nove TV doznao sve o ponudi hrvatskih stručnjaka

Rekao je kako još ne mogu procijeniti koliko je potrebno dodatnog financiranja.

"Unajmili smo stručnjake, jer želimo razumijeti zašto se tvrtka sa stabilnim poslovanjem suočila s krizom likvidnosti. Nakon što se kriza riješi, Sberbank će razmišljati o mogućnosti dugoročnog restrukturiranja duga Agrokora. Vjerojatno će imati smisla da prodamo neke dijelove tvrtke koji nisu bitni za temeljno poslovanje, kao i da potražimo investitore s velikim iskustvom u toj industriji", kazao je Poletaev.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene