Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigao iz Dubaija

Emiratesov zrakoplov sletio u Zagreb, pogledajte o kakvom luksuzu je unutra riječ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi let aviokompanije Emirates, zrakoplovom tipa Boeing 777-300ER iz Dubaija sletio je danas u Zagreb, gdje je dočekan vodenim pozdravom, a dobrodošlicu su putnicima i kabinskom osoblju zaželjeli i plesači tradicionalnoga hrvatskog plesnog ansambla.

Letom EK129 u Zagreb su doputovali Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates, Thierry Aucoc, stariji potpredsjednik i voditelj komercijalnih poslova za Europu i Rusiju, Gari Cappelli, ministar turizma Republike Hrvatske, Njegova Ekscelencija Ali Al Ahmed, veleposlanik Ujedinjenih Arapskih Emirata u Hrvatskoj te brojni partneri i poslovni suradnici iz Hong Konga, Indije i Kine.

Pročitajte i ovo X/jamie hanna Kao na klackalici VIDEO Krenuli su se iskrcavati, a onda u nevjerici gledali što se događa: "Rep aviona udario je u pistu" Ilustracija Čeka rasplet situacije Studentica dotaknula ruku zaštitaru, a sada joj prijeti godinu dana zatvora: Za sve je kriv steznik

"Današnji dan važna je prekretnica za kompaniju Emirates jer uvodimo let na novom tržištu na i pojačavamo našu predanost porastu trgovine i turizma između Dubaija i Hrvatske. Od samog početka poslovanja na hrvatskom tržištu, 2003. godine, surađujemo s našim partnerima iz sektora turizma i trgovine u pripremi ovog dana. Zato zahvaljujemo svim partnerima, a posebno Ministarstvu turizma i Zračnoj luci Franjo Tuđman na njihovoj podršci u pripremi uvođenja našeg dnevnog leta, ali i cjelokupne današnje ceremonije", izjavio je Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i glavni komercijalni direktor zrakoplovne kompanije Emirates.

Današnji inauguracijski let EK129 poletio je iz Dubaija prema Zagrebu u 8.15 sati ujutro te sletio u u Zagreb u 12.20 sati. Povratni let je krenuo iz Zagreba u 15.35 sati te stigao u Dubai u 23:05 sati.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene