Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA SKUPU HDZ-A

Pogledajte kako Plenković pjeva Thompsona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrej Plenković na splitskom Peristilu zapjevao je uspješnicu Marka Perkovića Thompsona, pjevača kojemu zbog koketiranja s ustaštvom brane pjevati u nekoliko europskih država.

Andrej Plenković, premijer i predsjednik HDZ-a, sudjelovao je u četvrtak na skupu HDZ-a na Peristilu u Splitu, gdje je podržao stranačkog kandidata Andru Krstulovića Oparu za splitskog gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava, Andrej Plenković Bivši stranački kolege Hoće li Plenković Penavi opet postati najbolji premijer? Od slugana preko mafije do pokojne babe

Na kraju HDZ-ovog skupa, tijekom kojeg su red govora razbijali redom klapske pjesme, podizanju atmosfere pridružio se i nekad popularan pjevač Alen Nižetić koji je zapjevao "Lijepa li si", poznatu uspješnicu Marka Perkovića Thompsona

Plenković je u to vrijeme bio na pozornici te je i sam otpjevao pokoji stih, iako je vrijeme uglavnom kratio razgovorom sa stranačkim kolegama ili tipkanjem po mobitelu.

Thompson se posljednjih dana našao u središtu pozornosti zbog zabrane njegovog koncerta u Mariboru.

Nakon zabrane Perković je zatražio zaštitu od državnog vrha, a i sam Plenković je prethodno zatražio od veleposlanice u Sloveniji da ispita zašto je koncert zabranjen. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene