Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz podvodnu izložbu

Pogled u plavo poziva na besplatna probna ronjenja uz instruktore u Jastrebarskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi i jedini ronilački promotivni projekt Pogled u plavo koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju ronjenja, edukaciju, ekologiju te podvodnu izložbu i nakon sedam godina neumornog rada na promociji Hrvatske kroz ronjenje, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti nastavlja sa svojim gostovanjima, ovaj put u Jastrebarskom.

U suradnji sa Ronilačkim klubom HRVI NEMO-ADRIATIC i Ronilačkim klubom AdriatiCro Jastrebarsko Pogled u plavo nastupiti će na Strossmayerovom trgu u središtu Jaske u petak 19. svibnja 2017. godine.

Pročitajte i ovo Lovro Govorčin, Nevena Zubčić Festival tolerancije Nakratko su postali modeli: ''Jako je važno da se u prvi plan ne stavlja naš invaliditet nego mi kao osobe'' Podmorje - 5 Bolja Hrvatska Velimir roni s plemenitim ciljem: Naišao je na svašta - od amfora, potopljenih brodova do podvodnih mina

Svi posjetitelji imati će priliku upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja 19. svibnja 2017. god. u periodu od 17:00h do 21:00h. Na svoj već prepoznatljiv i atraktivan način, u montažom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar, instruktori ronjenja Nemo Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama zajedno s instruktorima i roniocima ronilačkog kluba HRVI NEMO-ADRIATIC i AdriatiCro Jastrebarsko biti će na raspolaganju svim građanima i građankama Jastrebarskog koji žele isprobati i osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom, te uz osnovnu poduku iz ronjenja omogućiti im prvi zaron.

Kroz projekt Pogled u plavo posjetitelji imaju priliku na unutarnjim stranicama bazena roneći pogledati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića. Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH i u suradnji sa Hrvatskom turističkom zajednicom. Sva gostovanja Pogleda u plavo možete pratiti na stranicama www.pogleduplavo.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene