Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasio se Croatia Airlines

Nova prevara kruži Facebookom: Ne nasjedajte, radi se o lažnoj stranici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama kruži lažna anketa čijim se popunjavanjem korisnicima obećavaju dvije besplatne karte za letove Croatia Airlinesa.

Čestitamo! Odabrani ste da sudjelujete u našoj kratkoj anketi čijim ispunjavanjem možete osvojiti dvije besplate karte Croatia Airlinesa. Preostale su nam još samo 332 karte, stoga požurite!

Pročitajte i ovo Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva" Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan

Upravo je ovaj tekst objavljen na jednoj internetskoj stranici izazvao brojne upite hrvatskoj zrakoplovnoj kompaniji. Na žalost svih onih koji su povjerovali da će doista besplatno letjeti zrakoplovima Croatia Airlinesa, iz kompanije poručuju da se radio o – lažnoj stranici.

"Nastavno na niz pitanja koja smo zaprimili, obavještavamo vas da Croatia Airlines NE obilježava obljetnicu i trenutno NE dijeli nagradne karte preko Facebooka. Nismo objavili Facebook post kojim se natječaj oglašava, niti smo povezani s web stranicom iz posta", poručili su iz Croatia Airlinesa.

/p>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene