Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Promjene već popodne

Nakon ove južine čeka nas hladan tuš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznadprosječne temperature za ovo doba godine očekuju nas i danas, ali kratko će trajati.

S jugozapadnjakom i jugom i dalje će nam pritjecati taj topli zrak - barem još danas, a onda će se vrijeme opet promijeniti na kišovitije, ali i hladnije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Prevrtljivi travanj: Meteorolog otkriva kakav nas vikend očekuje Nikola Vikić - Topić - 1 LOŠE VRIJEME NIJE ALIBI Građansku dužnost želite obaviti bez kišobrana? Evo kada je najpovoljnije za otići na birališta

U blizini se nalazi nova ciklona i njene fronte koje nam se približavaju sa zapada, a zahvatit će nas veća danas kasno poslijepodne, sjeverni Jadran i gorski dio i ranije.

Nakon ove južine na kopnu slijedi nam jedan hladan tuš u srijedu - bit će kišovito i oblačno, ali i osjetno svježije. Ova promjena bit će brza i kratkotrajna - sunčanije već u četvrtak, ali s dosta nižim temperaturama.

Na Jadranu u srijedu kišovito, oblačno i s povremenim grmljavinskim pljuskovima. Iza toga razvedravanje, ali uz jaku buru i također malo nižu temperaturu koja će se do kraja tjedna kretati oko 15 stupnjeva.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene