Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HUMANITARNA AKCIJA

REPREZENTATIVCI RAZVESELILI MALIŠANE NA REBRU Modrić i ekipa darivali najmlađe bolesnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Drago nam je da smo barem malo uljepšali dane ovim klincima. Kada vidiš ovu djecu shvatiš kako se često u životu zamaraš nepotrebnim problemima", rekao je Luka Modrić.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić predvodio je delegaciju 'Vatrenih' koja je posjetila djecu koja se liječe u Klinici za pedijatriju KBC-a Zagreb te ih razveselila prigodnim poklonima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ratni zločin Podignuta optužnica za ubojicu djeda Luke Modrića: Već deset godina živi u Australiji Ilustracija Pobuna na društvenim mrežama Eskaliralo višegodišnje nezadovoljstvo roditelja: Što se to događa s pedijatrima u Zadarskoj županiji?

Uz Modrića male bolesnike su posjetili i izbornik Ante Čačić, te Lukini suigrači Ivan Rakitić, Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Danijel Subašić.

Posjet je organiziran u sklopu humanitarne akcije, u kojoj je Ina donirala 150.000 kn za uređenje Zavoda za neonatologiju i neonatalnu intenzivnu medicinu.

"Drago nam je da smo mogli prisustvovati ovoj humanitarnoj akciji i barem malo uljepšati dane ovim klincima. Kada vidiš ovu djecu shvatiš kako se često u životu zamaraš nepotrebnim problemima", rekao je Modrić koji je proteklog vikenda upisao prve minute za Real otkako se ozlijedio prije mjesec dana. U susretu protiv Leganesa ušao je u igru u 62. minuti umjesto Matea Kovačića.

"Sretan sam što sam se vratio. Pola sata s posljednje utakmice puno mi je značilo. Sada moram nastaviti s treninzima i dizanjem kondicije. Koljeno je sada stabilno i to je najvažnije," dodao je.

Veznjak Real Madrida se osvrnuo i na nadolazeću utakmicu protiv Islanda koja je na rasporedu u subotu na praznom Maksimiru.

"Očekuje nas teška utakmica koja bi mogla odrediti tijek kvalifikacija. S pobjedom bi istaknuli kandidaturu za prvo mjesto u skupini," naglasio je.

Izvršni direktor u Ini Tvrtko Perković naglasio je kako je to prva donacija od ukupno šest koju će Ina donirati zavodima za pedijatriju u Hrvatskoj. Predstojnik Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb Boris Filipović-Grčić naglasio je kako će s doniranih 150.000 kuna biti uređen prostor na intenzivnom odjelu gdje boravi novorođenčad. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene