Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjet Esih i Hasanbegovića

Bandić: "O promjeni imena trga mogu odlučiti jedino građani", Mrak Taritaš: "To je nebitna stvar"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bandić je kazao kako su oni koji postavljaju uvjete, zalutali u politiku.

Milan Bandić odgovorio je na zahtjev Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića za preimenovanjem Trga maršala Tita poručivši im kako "jedino građani na referendumu mogu odlučiti o promjeni imena trga".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Ne opirem se izborima'' Andrej Plenković poslao poruku Bruni Esih i Zlatku Hasanbegoviću Slika nije dostupna Obrađeno 100 posto glasova Bruna Esih slavi, otkrila hoće li dati podršku Milanu Bandiću

"Šest je puta mijenjano, od Karađorđevića preko Narodnooslobodilačkih odbora od Kulina bana sve u ime naroda, a narod nitko nikad nije pitao. Idemo jednom pitati narod. Ti koji postavljaju uvjete ništa ne razumiju. Tko postavlja uvjete u politiku je zalutao. Postoje samo razgovori i dogovori", poručio je Bandić.

Mrak Taritaš: "Oni koji raspravljaju o imenima trgova, nemaju drugih tema ni sadržaja"

Njegova konkurentica Anka Mrak Taritaš pozvala je birače ostalih kandidata koji nisu prošli da izađu na izbore te i dalje glasuju za promjene u gradu. Još se jednom očitovala i o promjeni imena Trga maršala Tita.

"Predsjednik Tuđman 10 godina nije promijenio Trg maršala Tita i taj trg će ostati takav. Trgovi su nebitna stvar kad vi raspravljate o tome onda znači da nemate tema ni sadržaja razgovarati o nečem drugom", kazala je Anka Mrak Taritaš.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene