Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvatilo ga osiguranje

Incident na otvaranju: Muškarac urinirao u fontanu na Britancu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb je bogatiji za još jednu fontanu, ovoga puta ona je izgrađena na Britanskom trgu, oko čijeg se uređenja posljednjih dana digla velika prašina.

Radovi na Britanskom trgu počeli su prošlog ljeta, a prije nekoliko dana, bageri su opet imali posla. Zelenu površinu oko fontane rebalo je smanjiti, jer autobusi nisu mogli slobodno prometovati.

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Maskirani napadač u Zadru napadnut SDP-ovac Policija još traga za maskiranim muškarcem u Zadru: "Razlog može biti samo jedan"

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je novouređeni sjeverni dio Britanskog trga. Prema njegovim riječima ovo je samo početak uređenja tog dijela Zagreba.

No, fonatana se očito ipak nije svima svidjela. Naime, jedan muškarac s natpisom na majici "jesmo se za ovo borili" se popeo na još službeni neotvorenu fontanu te je u nju - urinirao. Bandićevo osiguranje je potrčalo za njim i uhvatilo ga, a okupljeni građani su tražili da ga privede i policija.

U policiji su nam rekli da nisu zaprimili dojavu o incidentu te da s njihove strane nije bilo nikakvih postupanja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene