Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dogovori i pregovori

HRVATSKA U SAMOM VRHU Počeo sajam na kojem i ove godine plijenimo pozornost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Londonu se dogovara, pregovara, razgledava.

U Londonu je počeo svjetski turistički sajam, jedan od najvećih i najutjecajnijih.

Pročitajte i ovo Rujansko ljeto u Dubrovniku Rujan kao iz snova Idealno ljeto na samom kraju ljeta: Dobrim brojkama nadaju se i u listopadu Sezona i dalje traje Bablje ljeto Sezona još uvijek traje, gostiju ne manjka: "More je toplo, gužve nema, sad je najljepše!"

Među 200 zemalja predstavlja se i Hrvatska, koja je po rastu ove godine među 3 najuspješnije zemlje. I prve najave za iduću sezonu su obećavajuće.

Puna života, Hrvatska i ove godine u Londonu plijeni pozornost i privlači posjetitelje za iduće ljeto.Tamo se dogovara, pregovara, razgledava. Prepoznatljivi štand ove je godine još veći i već prvog dana odlično posjećen. Hrvatska je u samom vrhu.

Konkurencija je sve jača. Dok je hrvatski štand usredotočen na vizulni dojam, Grci su donijeli cijelu tržnicu. Najveći ovogodišnji turistički gubitnici, Turci, goste privlače kavom, a izlagače obukli u tradiconalnu obuću i ponudili hranu.

Britanske goste žele baš svi ugostiti iz razloga što putuju dugo, od travnja do listopada i dobri su potrošači. Ali dobrog potrošača i gosta treba znati privući. Londonski sajam jedna je od najboljih prilika.

Više o tome kako to uspjeva Hrvatskoj, pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene