Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

DAVIS CUP

Pogledajte kako je predsjednica navijala za Čilića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo kompletan državni vrh bodrio je Marina Čilića u zagrebačkoj Areni, a među njima se isticala Kolinda Grabar-Kitarović naoružana navijačkim rekvizitima.

Meč Marina Čilića i Argentinca Juana Martina Del Potra s tribina je pratio i gotovo cijeli državni vrh.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti" Predsjednica na finalu Davis Cupa (Foto: Ured Predsjednice) Vatrena navijačica Sama platila put: Pogledajte fotografije Predsjednice na finalu Davis Cupa

U toj skupini navijača isticala se Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Republike, odjevena u dres i naoružana navijačkim rekvizitima.

Uz nju je sjedio Andrej Plenković, predsjednik Vlade, koji je znatno smirenije pratio meč od Predsjednice. S njima su bila i dva ministra Marića, Zdravko Marić, ministar financija, i Goran Marić, ministar državne imovine. 

Čilića su bodrili i Pavo Barišić, ministar znanosti i obrazovanja, Davor Ivo Stier, ministar vanjskih poslova, Davor Božinović, Janica Kostelić, Milan Bandić, Franjo Luković, Radimir Čačić, Slaven Letica, Damir Boras, Zlatko Mateša i drugi. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene