Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UMJESTO U HOTEL

Financiranje Agrokora državnim novcem: "Regulatori bi trebali vidjeti što se tu dogodilo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se izvanredna uprava Agrokora bavi isplatom starog duga, na površinu izlaze novi slučajevi kako je državni novac na vrlo kreativne načine završio u Agrokoru.

HBOR je objavio da je prilikom ulaganja u hotele Plat državni novac, putem tvrtke koju je osnovao fond Nexus, posuđen Agrokoru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TKO JE ZNAO Reagirao i HBOR: Fondovi pozajmili novac Agrokoru bez našeg znanja Slika nije dostupna NE ODUSTAJU OD POVJERENSTVA Bernardić: "Nikakva snimka ne može pobiti činjenicu da je Marić znao za probleme u Agrokoru"

Zdravko Marić, predsjednik Nadzornog odbora HBOR-a i ministar financija kaže da ne može reći ništa više od onoga što stoji u priopćenju HBOR-a. "U svom priopćenjue su naveli da su glasali o jednom projektu, a tek naknadno dobili nekakve drugačije informacije, to je jedino što mogu komentirati", rekao je Marić.

Ante Ramljak, izvanredni povjerenik za Agrokor kaže da će se financiranje Nexusa morati rješavati kroz proces nagodbe. "A dalje ja mislim da bi regulatori i druge institucije trebali vidjeti šta se tu dogodilo i zbog čega je došlo do takve odluke", rekao je Ramljak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene