Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Erste Chillin' turnir privukao vrhunske igrače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mečeve su s pozornošću pratili svi koji su došli bodriti svoje favorite, ali i slučajni prolaznici koji nisu ostali ravnodušni na virtuoznu vještinu natjecatelja.

Pročitajte i ovo Subvencije za studente Ekonomskog fakulteta (Foto: Dnevnik.hr) nastavljena prepiska Ministrica Divjak opet pisala Ekonomskom fakultetu zbog povećanja kvota: Evo koliko će subvencija odobriti Ministrica Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr) nastavlja se ping-pong Stigao odgovor Ekonomskog fakulteta na prozivke ministrice o povećanju kvota, nisu je uspjeli uvjeriti

Uzbudljivo je bilo u auli Ekonomskom fakulteta, na prvom Erste chillin stolnoteniskom challengu u kojem je snage odmjerilo ukupno 40 igrača i igračica u borbi za prvu nagradu – 1000 kn na potrošačkoj Diners Club kartici.

U organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza, Erste banke i Ekonomskog fakulteta, Erste chillin' zona u pretvorena je u pravo borilište. Mečeve su s pozornošću pratili svi koji su došli bodriti svoje favorite, ali i slučajni prolaznici koji nisu ostali ravnodušni na virtuoznu vještinu natjecatelja.

Posebno zanimljivi bili su četvrtfinalni i polufinalni mečevi za koje se u muškoj konkurenciji uspjela izboriti igračica Ida Jazbec. Svojom igrom i borbenošću osim simpatija publike koja ju je glasno bodrila, uspjela je osvojiti i treće mjesto!

Bez obzira na miješani ždrijeb, Ida nije razočarana: "Bilo je lijepo organizirano, nadam se da će se ponoviti. Turnir je bio jak, meni dobar trening, jako sam zadovoljna".

Finalni meč izazvao je ovacije publike jer se na rezultatu od 2:0 dogodio preokret, pobjedu je odnio Dominik Zeljko s rezultatom 3:2. Zadovoljan borbom i nagradom kaže "Nikada nisam igrao pred tolikom publikom, atmosfera je bila odlična".

Drugoplasirani Daniel Mijatović u žurbi na kolokvij kratko je komentirao: "Bilo je jako zanimljivo, volio bih da se ovo češće organizira.“ 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene