Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

"Hrvatski brod ide dobrim putem"

Plenković odgovorio na optužbe Bože Petrova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrej Plenković gostovao je na zatvaranju Doručka s hrvatskih farmi, na kojoj je odgovorio na optužbe Bože Petrova kako je u Agrokoru otkrio kriminalna radnje, te komentirao aktualna događanja.

Na pitanje o optužbama Bože Petrova da je u Agrokoru otkrio kriminalne radnje, Plenković je rekao kako se Vlada ne miješa u rad DORH-a i policije, zbog čega niti ne može znati u kojoj je fazi istraga. Dodao je da će, ako DORH-u bude potrebno osigurati dodatna sredstva, Vlada ta sredstva i osigurati.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu"

Iako je Milorad Pupovac u intervjuu za Novosti rekao kako je ministar Zdravko Marić teret za Vladu, Plenković je potvrdio kako još uvijek ima potporu SDSS-a.

"Vidjeli ste glasovanja u Saboru, potpora svih manjinskih zastupnika je jasna. Gradimo hrvatsko društvo u kojem se svi građani, a pogotovo manjine, mogu osjećati dobro. Očekujem da će svih osam zastupnika manjine i dalje biti dio parlamentarne većine", rekao je Plenković.

Na pitanje o stanju u Agrokoru Plenković je odgovorio kako "hrvatski brod ide dobrim putem, a sa situacijom u Agrokoru smo pokazali da Vlada upravlja procesom i krizom."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene