Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOD CRKVE MATI SLOBODE

Izbio požar kod Horvaćanske, vatrogasci u hitnoj akciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz JVP-a Zagreb potvrdili su za DNEVNIK.hr da su na terenu već 4 vatrogasna vozila s 13 vatrogasaca, a iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama kasnije su izvijestili kako je na koncu u intervenciji sudjelovalo 25 vatrogasaca sa 6 vozila.

Kod Horvaćanske ceste u Zagrebu, preko puta crkve Sv. Mati slobode, izbio je požar u prizemlju zgrade u Ulici Hrgovići, u području gdje se nalaze garaže. 

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!"

Potvrdili su to za DNEVNIK.hr iz Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba. Dodaju i da su na terenu već četiri vatrogasna vozila s 13 vatrogasaca te da je intervencija u tijeku.

Iz gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama kasnije su izvijestili kako je na koncu u intervenciji sudjelovalo 25 vatrogasaca sa 6 vozila. Uzrok požara će se znati nakon sanacije požarišta i policijskog očevida.

Kako je to izgledalo iz zraka pogledajte u galeriji fotografija koje nam je poslao čitatelj Danijel Pavelić

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene