Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

POLICIJA NA TERENU

Zagreb: Dvostruko ubojstvu u Dubravi, ubojica u bijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvostruko ubojstvo dogodilo se u četvrtak navečer u zagrebačkom naselju Dubrava. Policija je izašla na teren, a očevid je još u tijeku.

Policija je dobila dojavu o ubojstvu dva muškarca u zagrebačkoj Dubravi, potvrđeno nam je u PU zagrebačkoj. Policija je na terenu, a prema neslužbenim informacijama tijela su u zagrebačkoj Dubravi, na adresi Cuglini 13, koja se nalazi između Miroševečke ceste i Novačke ulice.

Pročitajte i ovo Glavni ravnatelj policije Nikola Milina (Foto: Dnevnik.hr) Razgovor s Andrijom Jarkom Ravnatelj policije o bombaškom napadu u Zagrebu: "Policija poduzima sve potrebno da razriješi taj slučaj" David Komšić (Foto: Pixell) NAKON PRESUDE DAVIDU KOMŠIĆU Je li se tragedija mogla spriječiti? "Sustav može sada pričati i kajati se i što god, ali gotovo je, nje više nema, ni njezine nerođene bebe..."

Kako kažu iz policije počinitelj im nije poznat, te policija za njim još uvijek traga.

'Zasad nepoznati počinitelj usmrtio je dvije osobe 67-godišnjaka i 42-godišnjaka. Očevid je u tijeku, a njime rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu', rekla je Sanela Franić, policijska službenica za odnose s javnošću. 

Prema neslužbenim informacijama muškarci su ubijeni hladnim oružjem. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene