Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JOŠ JEDNA ŽRTVA U PROMETU

STRAVIČNA NESREĆA KOD PIROVCA Zbog prebrze vožnje prevrnuo se tegljačem i izgorio u kabini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Identitet vozača još je nepoznat. Vatrogasci su tijelo pronašli tek nakon što su uspjeli ugasiti požar.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 23:30 sati na kružnom toku Kapela, na Jadranskoj magistrali između Pirovca i Vodica, smrtno je stradao vozač teretnog vozila.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO Prometni kaos u Zagrebu: U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila

Kako doznajemo iz PU šibensko-kninske, do nesreće je došlo kad je vozač, čiji je identitet još nepoznat, upravljajući teretnim vozilom MAN s prikolicom, krapinskih registracijskih oznaka, zbog prevelike brzine zakvačio betonski prometni otok te oborio prometni znak, prešao preko središnjeg, uzdignutog dijela kružnog toka, srušio stup javne rasvjete i probio ogradu.

Izletjevši s ceste tegljač se potom prevrnuo i zapalio.

Vatrogasci koji su ubrzo stigli na mjesto nesreće nisu mogli prići kabini kamiona jer je buktinja bila prejaka, a kad je vatra ugašena, potvrđene su najcrnje slutnje - vozač je izgorio u kabini.

Jadranska magistrala bila je nekoliko sati zatvorena za promet. Više detalja o nesreći bit će poznato nakon okončanja očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene