Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija na terenu

Varaždinske Toplice: Snažna eksplozija urušila kuću, jedna osoba poginula, više stradalih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Varaždinskim Toplicama u ponedjeljak popodne odjeknula je snažna eksplozija, koja se dogodila u kući s više stanova. Jedna osoba smrtno je stradala u eksploziji.

Snažna eksplozija u jednom od stanova kuće na adresi Ulice braće Radića 7, u Varaždinskim Toplicama, uzrokovala je urušenje te iste kuće, izvještava PU varaždinska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Regija Samara Eksplozija na mostu u Rusiji: Sumnja se na podmetnutu bombu, promet u blokadi Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila"

Policija je priopćila da u eksploziji ima i stradalih osoba, no zasad nije poznat njihov broj. Iz PU varaždinske doznajemo da je i jedna osoba smrtno stradala, dok su ostale ozlijeđene osobe izvan životne opasnosti.

Navedena ulica zatvorena je za promet i građane, a mjesto događaja je osigurano.

''Danas oko 17:30 u Varaždinskim Toplicama došlo je do eksplozije u obiteljskoj kući. Od eksplozije došlo je do urušavanja obiteljske kuće gdje je jedna osoba smetno stradala, imamo više osoba koje su ozlijeđene, ali za sada nisu životno ugrožene', rekao je za Dnevnik Nove TV Matko Murć iz PU Varaždinske.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene