Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije osobe ozlijeđene

PUCNJAVA ISPRED RIJEČKOG GRILL CAFFEA "Još se tresem, pogotovo jer je dijete bilo uz mene"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sukobu više osoba uz pucnjavu iz vatrenog oružja, u utorak oko 12 sati u Osječkoj ulici u Rijeci ozlijeđene su dvije osobe, koje su prevezene u riječki Klinički bolnički centar (KBC), doznaje se od primorsko-goranske policije.

Jednoj osobi je prostrijeljena noga, a naknadno je u Hitnom traktu KBC-a zaprimljena još jedna žena s ozljedama kao posljedica tog sukoba, doznaje se.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Sukob i pucnjava su se dogodili na prometnoj Osječkoj ulici, pred jednim ugostiteljskim objektom - grill caffeom, gdje je na terasi bilo više ljudi u tom trenutku. Kako se doznaje od očevidaca, vozač jednog automobila je prepriječio put drugom te potom pucao na vozača tog drugog automobila kojem je pri tom ozlijeđena noga. Neslužbeno se doznaje da je sukob počeo u drugom dijelu grada, u naselju Turnić, a automobili su velikom brzinom vozili jedni za drugim do mjesta pucnjave.

Policija je privela više sudionika sukoba i pucnjave, i u tijeku je kriminalističko istraživanje. Očevid na mjestu incidenta vodio je županijski državni odvjetnik a još nisu poznate okolnosti ni motivi ovog djela, navode iz Policijske uprave primorsko-goranske.

U trenutku pucnjave na terasi grill caffea bio je velik broj gostiju, među kojima je bilo i podosta djece. Kad su začuli pucnjeve, svi su u strahu za vlastiti život polegli na tlo.

“Sa svojim šestogodišnjim djetetom sam sjedila na terasi kafića u trenutku kad je došlo do pucnjave. Sva sreća da se sve brzo odvilo, iako se meni činilo kao da je trajalo čitavu vječnost. Još se tresem, pogotovo jer je dijete bilo uz mene. Tek što smo kćer i ja naručili sok, odjednom se čulo par ispaljenih metaka. Pogledala sam prema cesti i vidjela dva automobila. Jedna osoba je stajala pored auta s pištoljem, drugi je izlazio iz auta također naoružan i počeo je pucati u smjeru kafića”, ispričala je jedna svjedokinja, piše Fiuman.hr

“Svi smo se bacili odmah na pod ispod stolova. Čula sam tek da je netko upucan u nogu, a više od toga ne bih znala. Uzela sam dijete što sam prije mogla i bježala sam prema doma. Policija je stigla jako brzo. U sjećanju mi je ostao tek plavi auto i naoružani ljudi”, dodala je.

Okolnosti događaja se utvrđuju te će više pojedinosti, kao i motiv sukoba i pucnjave biti poznato nakon očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene