Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRUĆI METAL

Pagani Zonda HP Barchetta je najljepši automobil na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bilo da ste zaljubljenik u automobile ili vas oni uopće ne zanimaju, novi uradak talijanske tvrtke ostavit će vas bez daha

„Dobar dan, dobro došli u automobilsko savršenstvo!“ – tako bi zaposlenici Paganija trebali dočekati svakog posjetitelja jer su njihovi proizvodi izrađeni uz nevjerojatnu predanost detaljima i čine prava umjetnička djela. Jednako je i s najnovijim automobilom koji je iz mirovine po tko zna koji put izvukao ime Zonda.

Za svoj 60. rođendan vlasnik tvrtke – Horacio Pagani – odlučio je proizvesti tri (vjerojatno) posljednja primjerka Zonde s dodatkom u imenu HP (Horacio Pagani) Barchetta, od kojih će jedan sam sebi dati kao rođendanski poklon.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Ferrari Portofino – nitko vam se više neće smijati jer vozite najjeftiniji automobil iz Maranella Slika nije dostupna Vrući metal Volkswagen predstavio potpuno novi T-Roc, crossover koji ima sve odlike da bude apsolutni hit tržišta!

Posebnost ovog nekoliko milijuna eura vrijednog modela svakako su 'odrezano' vjetrobransko staklo, krovni usisnik zraka, naplatci koji su s lijeve strane srebrni, a s desne plavi te sjedala u kombinaciji kože i karirane tkanine. Također, tu su i 'poklopci' stražnjih kotača kao element preuzet iz davnih dana automobilske industrije.

Zanimljivo je da Zonda HP Barchetta ne dolazi s krovom, a ni ne postoji mogućnost kupnje bilo kakvog pokrova, pa se nadamo da budući vlasnici, uključujući i Horacija, u užem krugu prijatelja imaju pouzdanog meteorologa.

S druge strane, 1.250 kg težak automobil pogonjen AMG-ovim 7,3-litrenim V12 s oko 700 KS i ručnim 6-stupanjskim mjenjačem, voziti po kiši je ravno prolasku kroz najstrašniju kuću straha, osim ako se ne zovete Gigi Galli.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene